Yrittäjän tilanteet ja tarpeet muuttuvat, me joustamme! 

”Totta puhut!”

Yritysten tilanteet ja tarpeet ovat jatkuvassa liikkeessä, ja leasing on erinomainen vaihtoehto joustavaan ja kustannustehokkaaseen auton hankintaan. Tässä muutamia syitä, miksi leasing voi olla yrityksille houkutteleva vaihtoehto:

Rahallinen joustavuus: Leasing mahdollistaa auton hankinnan ilman suurta pääomapanosta. Kuukausittaiset leasingmaksut ovat ennakoitavissa, mikä helpottaa budjetointia.

Huoltokulujen budjetointi: Leasingautojen huolto ja korjaukset kuuluvat yleensä leasingsopimukseen. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun voit keskittyä ydintoimintoihin, eli omaan liiketoimintaan.

Ajoneuvon vaihtaminen: Leasing mahdollistaa ajoneuvon vaihtamisen tietyin väliajoin. Tämä on hyödyllistä, jos yrityksen tarpeet muuttuvat tai jos halutaan aina ajaa uudella autolla. Ajoneuvo on vaihdettavissa myös kesken sopimuskauden.

Riskienhallinta: Leasingvaihtoehto on riskittömämpi kuin auton omistaminen. 

 

Jokainen yritys on erilainen, leasingratkaisu kannattaa valita oman tilanteen ja tarpeiden mukaan. Tästä syystä me haluamme aina räätälöidä asiakaskohtaisesti tarjoukset sekä sopimukset, jotta varmistamme tarpeen ja palvelun kohtaamisen mahdollisimman hyvin.

Leasingpoint haluaa toimia yrittäjän apuna monella eri tavoin sekä ns. puolueettomana asiantuntijana hankittaessa esimerkiksi autoja. Meillä on vahva osaaminen sekä kokemus autojen ostamisesta sekä myynnistä, oli auto sitten pieni henkilöauto tai runsaasti varusteltu tuotantoauto. Vuosien saatossa olemme oppineet mitkä merkit, mallit ja varustelu tuovat asiakkaillemme parhaan vasteen tarpeeseen.

Jokainen asiakascase lähtee käyntiin tarvekartoituksesta ja siitä, että pyrimme ymmärtämään millainen tarve asiakkaalla on, millaista ajoneuvoa tarvitaan, missä ja miten sitä käytetään sekä se millaisia odotuksia on auton varustelulle. Hyvin tehdyn pohjatyön perusteella osaamme tehdä ehdotuksen valittavasta ajoneuvosta juuri kyseiseen käyttötarkoitukseen valmiiksi varusteltuna, avaimet käteen-periaatteella tietenkin.

Ostamme vanhat autot pois kilpailukykyisellä hinnalla!

Leasingpointin oma POINT-tuote on joustava ja se joustavuudessaan soveltuu erittäin hyvin etenkin pk-yrityksille.

Sopimuskauden aikana tarpeiden muuttuessa olemme joustavia, oli tarve sitten vaihtaa auto suurempaan/pienempään tai jopa luopua autosta kokonaan, olemme tukenanne. Tärkeintä on olla meihin yhteydessä hyvissä ajoin, niin voimme yhdessä miettiä parhaan ratkaisun kyseiseen tilanteeseen.

Tiesitkö, että Leasingpointilla on myös oma realisointi, autokauppa joka voi tarvittaessa ostaa myös yrityksen vanhat ajoneuvot? Kyllä, ostamme eri ikäisiä ja kokoisia autoja, tarvittaessa noudamme ne yritykseltä kilpailukykyiseen hintaan.

Usein asiakasyrityksellämme saattaa olla muutamia vanhoja autoja ja ne halutaan korvata esimerkiksi yhdellä leasingautolla, tämä on mahdollista kauttamme.

 

Jätä meille viesti

15 + 1 =